Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Waarom California?

Duurzaam, flexibel en heel bewust reizen en uw vakantie beleven? Daar past reizen met de Volkswagen California perfect in. De California biedt u pure vrijheid en avontuur in alle comfort. Welk type u ook kiest, u geniet steevast van het ruime interieur, de comfortabele binnenuitrusting en het hoge rijcomfort. En het hoeft geen uitleg; kinderen zijn gek op de California. Samen kampeert u veilig en comfortabel, met voldoende ruimte voor iedereen en alles dicht bij de hand.

 

Verkiest u korte afstanden en schakelt u graag tussen verblijven en zich verplaatsen? Dan is de Caddy California en de California uw ideale keuze. Beiden voertuigen zijn doordacht ingericht met ruime slaapmogelijkheden, een kleine keuken en opbergbaar meubilair. U bent in no time volledig geïnstalleerd en opnieuw klaar voor vertrek.

 

Gaat u voor het afleggen van grotere afstanden gecombineerd met een langer verblijf? Dan zit u perfect met de Grand California. Dit voertuig biedt u een volledig uitgeruste vakantiewoning met dat beetje meer, en is door zijn uitgekiend verwarmingssysteem zelfs geschikt voor kamperen in minder warme seizoenen.

California online huren

De California geeft u alle mogelijkheden om vrij te kiezen waar te staan en gaan. Snel gaan shoppen of een echte road trip ondernemen? Uitgerust met een digitale cockpit met hoge resolutie, multimedia en infotainmentsysteem, inclusief mobiele onlinediensten, en de meest recente rijhulp- en navigatiesystemen, biedt de California u puur rijcomfort. Reizen doorheen Europa wordt een waar plezier!

 

Zin om een van de California’s te ontdekken en uit te testen? Dan is huren de perfecte oplossing. Kies uw favoriet en boek uw California nog vandaag online. Vergeet niet na afloop om uw reiservaringen te delen op onze Unlock with California pagina!

 

Bent u na uw vakantie compleet verslingerd? Geniet dan van onze test-drive-buy formule: bij de aankoop van een California na verhuur in ons California Center kan u uw huurkosten terugvorderen.

Bekijk onze types en boek uw favoriete California nog vandaag!