Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ving jij het avontuur op de Volkswagen Bus Meeting te Westende?

We willen alle Volkswagen Bus Meeting liefhebbers hartelijk bedanken voor jullie enthousiasme en deelname aan de onvergetelijke Volkswagen Bus Meeting 2023 in Westende. Het was een weekend vol kleurrijke busjes, geweldige gesprekken en de unieke sfeer die alleen liefhebbers van deze iconische voertuigen kunnen begrijpen.

 

Nu, met oprechte opwinding, willen we de winnaar aankondigen van onze speciale wedstrijd die tijdens het evenement heeft plaatsgevonden. De gelukkige persoon die naar huis gaat met een onvergetelijke prijs is...

 

 

Stefan Lescrauwaet, van harte gefeliciteerd! 

 

Jij hebt de California voor 1 weekje gewonnen. Neem alsjeblieft contact met ons op via timo.zwaenepoel@raesautogroep.be om je prijs te claimen en verdere details te bespreken.

 

Voor degenen die dit jaar niet de winnaar zijn geworden, willen we nogmaals benadrukken dat jullie de drijvende kracht zijn achter het succes van dit evenement. Jullie passie en toewijding maken de Volkswagen Bus Meeting elk jaar tot een buitengewoon evenement dat de gemeenschap samenbrengt en nieuwe vriendschappen smeedt.

 

En laten we niet vergeten dat Raes Autogroep Volkswagen ook een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan het evenement. De introductie van de Volkswagen ID Buzz en de nieuwste California-modellen heeft het Volkswagen-verhaal naar de toekomst gebracht, terwijl we ook de rijke geschiedenis van de iconische busjes koesteren.

 

Blijf op de hoogte van onze toekomstige evenementen, nieuws en updates door ons te volgen op onze website en sociale mediakanalen. We kijken ernaar uit om jullie volgend jaar weer te verwelkomen voor een nog betere Volkswagen Bus Meeting!

 

Ontdek hier de foto's van alle deelnemers