Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Grand California

De ideale motorhome

Sommigen noemen het 'reiszin', anderen 'drang naar avontuur'. Maar welke naam u er ook op kleeft, samen met de Volkswagen Grand California stilt u uw honger naar onbekende plaatsen en naar een grote onafhankelijkheid. Want dat is waar de California nu al tientallen jaren voor staat. 

 

Betrouwbaar welzijn – om het even waar

Deze grote broer van de Volkswagen California biedt u als een volledig uitgeruste vakantiewoning nog dat beetje meer. Meer ruimte. Meer comfort. Meer vrijheid.

  • Keuken: met uw volledig ingerichte keukenblok inclusief koelkast met vriesvak en bergruimte geniet u de vrijheid om op elk moment zelf plaatselijke lekkernijen te bereiden. Grand California, grand keuken.
  • Badkamer: in het donker naar het washuis rennen of bevriezen in een koude gemeenschappelijke doucheruimte – dit soort avonturen kan u missen als kiespijn, maar uw ochtenddouche niet?
  • Standverwarming: dankzij de doordachte verwarmingssystemen in de Volkswagen Grand California wordt die pret niet bedorven door een stevige lentebries of een koele herfstochtend.
  • Watertank: echte vrijheid is ook dat u onderweg niet continu moet piekeren over waar de volgende waterbron is. De 110 liter grote drinkwatertank en het 90 liter grote afvalwaterreservoir maken dat u ook eens – waar dat toegelaten is – weg van de campings of midden in de vrije natuur uw kamp kan opzetten.
Kenmerken van de Grand California
€ 150,00/dag BTWi
4 plaatsen, 4 slaapplaatsen
Beschikbaar in 1 kleuruitvoering (Silver)
Inclusief douche en toilet
Groot & ruim

Reserveer jouw California Grand California

gran-california/opties
1

Stap 1Kies uw opties

2

Stap 2Vul uw gegevens in

3

Stap 3Overzicht & betaling

4

Stap 4Klaar

Datum

Let op!

De opgegeven periode is niet meer beschikbaar, gelieve een andere periode te selecteren aub.

California Grand California

Voordat we kunnen beginnen...

Selecteer links een afhaal- en terugbrengdatum.
Selecteer het type auto